Nevezzük bárhogy, Manolo Blahnik olyan ütőset alkotott, amelynek látványát igazán érdemes széles körben terjeszteni, és, hogy kinek van még köze ehhez a csodához?

Carrie Bradshaw kedvenc cipőtervezőjének egyik újítása ez a gyönyőrű darab, amelyet Rihanna visel az idén 100 éves British Vogue címlapján, az énekesnőnek azonban ezúttal sem csak a modell szerepe jutott. A hat darabból álló, limitált szériás kollekciót ugyanis a barbadosi szépség kezén található tetoválás inspirálta.

Manolo Blahnik Rihanna csizma British Vogue
Forrás: http://www.dailymail.co.uk/

A Denim Desserts széria legexkluzívabbjának számító csizma cowboy, illetve cowgirl stílust idéző megoldása kivételes, a szó szerint csípőig érő szára ugyanis egy derékövvel van rögzítve. A hímzett Alexander McQueen farmerkabáttal és az Isabel Marant kötött forrónadrággal kombinálva lenyűgöző együttest alkot, olyannyira, hogy a felsőrész hiányából adódó mély dekoltázs már szinte fel sem tűnik.

A "9 to 5" fantázianevet viselő csizma Manolo Blahnik Instagram oldalán közelebbről is megtekinthető:

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!