Bár tudjuk, hogy a figyelemfelkeltő megjelenések frontján a mostanság már modellként is bemutatkozó Lady Gaga mindent visz, azért akadnak még, akik fel tudják venni vele a versenyt. Az elmúlt hétvége tanúsága alapján Gwen Stefaniban például igazi partnerre lelt.

 A Vanity Fair Oscar partiján jelent meg a hirtelenszőke énekesnő egy vadítóan piros Yanina Couture ruhában. A 2015-ös tavaszi/nyári kollekció kétségkívül legimpozánsabb darabja a középen elhelyezett, 3D hatású virágmintával díszített estélyi, amelynek hulló szirmai igen keveset takarnak viselőjének egyébként csodálatos alakjából. A rövidujjú, piros tüll alapra gondosan applikált anyagdarabkák garmadája olyan szexi egységet alkot, amely igazán bámulatba tudja ejteni az embert még olyan helyen is, mint egy ruhakölteményekkel csordultig megtelt, vörös szőnyeges esemény.

Gwen Stefani Vanity Fair Oscar 2016 Yanina Couture Lady Gaga
Forrás:http://www.dailymail.co.uk/

Gwennek különben sikerült a jó ízlés határain belül maradni, amelyet egy szintén piros, magas derekú bugyival oldott meg, elkerülve ezzel a villantás lehetőségét.

Gwen Stefani Vanity Fair Oscar 2016 Yanina Couture Lady Gaga
Forrás: http://www.dailymail.co.uk/

Az ezúttal csak fehér végzet asszonyának öltözött Lady Gaga azért pózolt egyet a No Doubt egykori szőkeségével, ha mozgókép lenne, talán egy elismerő bólogatását is láthatnánk tőle.

Gwen Stefani Vanity Fair Oscar 2016 Yanina Couture Lady Gaga
Forrás: http://www.popsugar.com.au/ Getty / Kevin Mazur