Amikor egy nő magára szed pár kilót, még ha rajta kívül más ezt nem is látja, első dolga lesz takargatni az általa vélt kritikus részeket. Egy-egy oversize darab ilyenkor igazi mentőövként szolgálhat. De mi a helyzet akkor, ha valaki mindezt túlzásba viszi, főleg úgy, hogy ez a valaki a legcsinosabb énekesnők egyike?

Rihanna a napokban jelent meg egy igazi antinőcis darabban: a Céline 2016-os kollekciójának egyik nadrágját húzta magára, amely nemhogy fiús, egyenesen – legalábbis alulról - nagyapós külsőt kölcsönzött neki. A loncsos nadrágszár minden, csak nem szexi, és ezt még a szintén Céline kabát alól kikandikáló, fehér, rövid toppal sem tudta ellensúlyozni.

rihanna fendi céline oversize
Kép forrása: http://hausofrihanna.com/

A szőrmebetétes sneaker cipője viszont igazán különleges (kár, hogy takarja a nadrág elképesztő hosszú és széles szára), a barbadosi szépség stílusához pedig közelálló darab, megidézve ezzel szilveszteri szettjét, melynél egy 4500 dolláros, rózsaszín Fendi ruha képében szintén a szőrme játszotta a főszerepet. A flitterekkel és strasszokkal teletűzdelt, csillogásmániás óévbúcsúztatók sztereotípiáját megdöntő pihe-puha koktélruha igazán jó választásnak bizonyult, a derékrésznél megkötött boa viszont optikailag a kelleténél többet gömbölyített az egyébként csodás alakján. Mostanság úgy tűnik kerüli, vagy jól elfedi az igazán testhez simuló darabokat.

rihanna fendi céline oversize
http://hausofrihanna.com/