Régen ejtettünk már szót Kim Kardashianról… igazából most sem a személyéről szeretnénk értekezni, hanem a jelenségről, amelyet ő képvisel, és immáron úgy tűnik, követője is akad. Nem is egy, nem is akárkik.

Beyoncé, a jelenkori popzene egyik nagyasszonya, akinek öltözéke mindig feltűnő ugyan, de az esetek többségében a jóízlés határain belül mocorog. Stílusa egyedi, szexi, a „domborműveket” mindig igyekszik alaposan kihangsúlyozni, magyarán jól gazdálkodik azzal, amilye van. Hogy milye nincs? Néha talán tükör az öltözője falán, hiszen mindezek ellenére ő is mellé szokott nyúlni a szekrényben, de még a rosszul megválogatott ruhák is tükrözik őt, magát. Kivéve talán ez utóbbit, amelyet szombat este viselt a Tidal X fesztivál fekete szőnyegén.

Beyoncé Kim Kardashian Nicki Minaj Louboutin

Hosszú, átlátszó, enyhén sellő fazonú estélyit viselt, amelynek köszönhetően testének sziluettje tökéletesen kivehetővé vált, ugyanakkor a töménytelen mennyiségű gyöngyök takartak minden pikáns részletet. A drámai hatást jól érzékelteti, ha azt mondjuk, hogy a térdig érő fonott szőke hajával és az állig gombolt nyakékkel egy elegáns bálba készülő Xéna képe tárult elénk. Emlékszünk, ugye, hogy ki szokott ilyesfajta hacukákban lejteni? Bizony, a Kardashian család egyik üdvöskéje, Kim asszonyság az, aki kis túlzással ugyan, de inkább a testével takarja ruháit, mint fordítva.

Nem csak Jay-Z kedvese „kardashianosodott” el azonban a hétvége folyamán: Nicki Minaj ugyanazon az estén, ugyanazon eseményen egy szintén átlátszó, csipke overált vett fel, amelyhez fekete tangát és melltartó híján a bimbókat takaró szigszalagokat, na jó… tapaszokat párosított.

Beyoncé Kim Kardashian Nicki Minaj Louboutin

Mindezek után van-e valami, amely a két hölgy számlájára mégis pozitívumként felírható? A válaszunk igen, természetesen van: mindketten Louboutin lábbelit választottak, amely minden divatbaki által ejtett seb gyógyírja lehet.

Beyoncé Kim Kardashian Nicki Minaj Louboutin

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!