A MET-gálán felvonultatott ruhaköltemények ékes bizonyítékául szolgáltak a felismerésnek, hogy a divatvilág nagyjai idén sem bántak csínyán a képzeletükkel. Az haute couture követelményeinek maradéktalanul eleget téve volt ott minden, ami egyedi, őrült és átlagviseletnek teljesen alkalmatlan. A szabályt erősítő kivételt azonban Michelle Monaghan ruhája biztosította...

A Rosie Assoulin által tervezett darab elsősorban a környezettudatos emberek szívét melengetheti, ugyanis a felsőrész flitterei sörös dobozokból újrahasznosítva, míg a szoknyarész poliuretánból készült. A különleges szabású estélyi bőven megállta a helyét a vörös szőnyegen, mégsem ez volt a tervező legjobb húzása.

Michelle Monaghan Rosie Assoulin MET gála La Ligne újrahasznosítás
Kép forrása: http://www.ecouterre.com

Sokkal inkább az, hogy a szoknya alá csempészett, praktikus megoldást jelentő cipzár segítségével pillanatok alatt sikerült koktélruhát varázsolni a gála after partyjára. A legfelső három lokni tökéletes miniszoknya lett, a flittercsodát pedig egy csíkos, mindössze 115 dollárt (30 ezer forintot) érő La Ligne felsővel helyettesítette. Az összhatás a monokróm stílus ellenére is rendkívül káprázatos lett, a ruha átformálásának egyik kulcspillanatát pedig maga Michelle osztotta meg Instagram oldalán:

A színésznőben különben az az igazán csodálatos, hogy a neves divatházak helyett inkább választja a kevésbé ismert tervezők darabjait, és úgy tűnik, nem is teszi rosszul.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!