Lady Gagának az öltözködést illetően akadt már egy pár rossz döntése, ám furcsaságait mindig büszkén vállalta. Jóllehet, sosem volt véletlen, ha valami oda nem illőt húzott magára, így talán még feltűnőbb az, ha csak egy szimpla bakit vét, és mindezt álruhában…

Az énekesnőt New York-i rezidenciájából kilépve kapták lencsevégre a szemfüles fotósok, megsemmisítve ezzel az egyenes, barna hajzuhatag által sugallt inkognitóra való törekvését. Fekete, oversized bőrdzsekit viselt, amelyhez egy meglehetősen rövid farmert választott, a két darab együttese pedig igazi tazmán ördög testalkatot kölcsönzött neki.

Lady Gaga forrónadrág Daisy Dukes
Kép forrása: http://www.celebuzz.com/

Az amerikaik által csak „Daisy Dukes”-ként (utalva a Hazárd megye lordjai című film Jessica Simpson által alakított Daisy Duke-jára) emlegetett forrónadrág tehát alapon véve nem előnyös a botrányhősnő alkatához, az ellenérzést pedig tovább fokozza a combján éktelenkedő, hatalmas kék folt. Óhatatlan, hogy az ember egy-egy sérülés nyomaként jelet hagyjon magán, lehetőség szerint azonban ezeket outfitünk gondos összeválogatásával igyekszünk takarni. Úgy tűnik, a leghíresebb pókerarc fittyet hány minderre, főleg akkor, ha közönségre sem számít.

Lady Gaga forrónadrág Daisy Dukes

A foltot illetően annyi bizonyos, hogy nem az esetlegesen eldurvuló MET after party alatt szerezte, hanem korábban, melyre a bizonyíték, hogy a gálán viselt Versace bodyhoz párosított necc harisnya alatt is kivehető a sérülésnyom.

Lady Gaga forrónadrág Daisy Dukes
Kép forrása: http://www.celebuzz.com/