Az elmúlt hónapokban nem volt olyan vörös szőnyeges esemény, amelyen a hírességek ne vonultattak volna fel halomszámra a cutout, azaz a különböző kivágásokkal díszített ruhákból. A napokban Diane Kruger is hasonló stílusban jelent meg, a ruha maga azonban úgy tűnik, nem egészen az ő súlycsoportja…

Rengeteg nőnek okozott már fejtörést a has körüli hurkák elfedése, a mostanság fénykorát élő trendnek köszönhetően azonban olyan részletekre is oda kell figyelni, amelyekre korábban nem volt példa. A cutout szabás bevezetésével számtalan lehetőség kínálkozik a test különböző pontjainak fedetlenül hagyására, ilyenkor a mell alatti rész, az oldalak, a combok a csípőcsontig, valamint a hát teljes terjedelmében külön-külön, esetleg együttesen kapnak főszerepet.

Diane Kruger egy Naeem Khan ruhát öltött magára a Berlinben megrendezett filmgálán, amelynek köszönhetően a modellből lett színésznő tündöklése helyett sokkal inkább kóros soványsága szúrt szemet. A hosszú, bordó estélyi oldala éppen annyira volt nyitott, hogy láthatóvá váljon Diane bordáira sült vékony bőre, és nem ez volt az egyetlen probléma. A mellvarrás furcsaságából adódóan a cicik hegyes formát öltöttek, a palásttal együtt pedig mindez egy éhező szuperhőst eredményezett.

Diane Kruger Naeem Khan soványság
Kép forrása: http://www.popsugar.com

Diane Kruger Naeem Khan soványság
Kép forrása: http://www.popsugar.com

Az indiai származású divattervezőre persze nem lehet panasz, gyönyörű, a trendnek megfelelő ruhákat tervezett már, és ezután is fog. A trend követése azonban az önkritika gyakorlásának hiányában, valamint a gyenge pontjaink figyelembevételének elhanyagolásával rosszul is elsülhet…

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!