A barbadosi szépség az európai botrányturnéja után Londonban egy laza kis shoppingolással relaxált. Augusztus ellenére úgy tűnik, nem volt melege, persze az is lehet, hogy csak szégyenében próbálta magát kabátja mélyére rejteni...ja nem, erre sem vennénk mérget.

Az énekesnő a Harrods áruházban tett látogatásához a Pumával közös kollekciójának egy nem éppen nyári darabját választotta, nevezetesen egy oversized kabátot. A túlméretezett pufajka inkább volt megdöbbentő, mint hasznos vagy legalábbis esztétikus kiegészítője az öltözékének. Persze akadnak hűvösebb napok is, de ennyire azért talán mégsem.

Rihanna Puma London Harrods

Rihanna Puma London Harrods

Mint ismeretes, Rihanna hazánkban és Belgiumban tartott koncertjei után legutóbb Londonban is kiverte a biztosítékot a csaknem félórás késésével. A szakadó esőben ácsorgó rajongókat arra hivatkozva váratta meg, hogy nem tudja eldönteni, mit vegyen fel. Hát, ez utóbbi szerkóját elnézve úgy tűnik, ez a probléma mostanában nem egyszer fordult vele elő.

Azért nem aggódunk, a divattervezőként is aktívan ténykedő díva még biztosan meg fog örvendeztetni minket jó cuccokkal is, addig pedig itt egy unalomig ismert intelem: Riri, a kevesebb néha több!

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!