Lady Gaga az az ember, akit ha megpillantunk, soha nem az arcáról vagy a hajáról ismerjük fel, sokkal inkább a jelenségről, amivel éppen lenyűgözi, de az esetek többségében inkább sokkolja közönségét. Hosszú évek eredménye, hogy már a neve hallatán is felkapjuk a fejünket, hiszen jelenléte mindig és mindenkor egyértelmű biztosíték a felhajtásra, amely a divat világában is kiváló reklámeszköz.

Legutóbbi szereplése is ezt bizonyítja, az énekesnő ugyanis a New York Fashion Week keretein belül bemutatott Marc Jacobs kollekció felvonultatásában játszott fontos szerepet, mint modell. Az általa viselt földig érő, szürke kabátra a szőrme karúszókkal nincsenek szavak, a hihetetlenül magas lábbelijében azonban ügyesen ellavírozott a többi szörnyecske modell között. A kísértetjárta divatshow különben igazán jól állt neki, és ez fordítva is igaz, a tervező a drámai hangulat fokozására keresve sem találhatott volna méltóbb embert.

Lady Gaga NYFW Marc Jacobs
Forrás: http://www.vogue.com/ Monica Feudi / indigital.tv
Lady Gaga NYFW Marc Jacobs
Forrás: http://www.standard.co.uk/

A kaméleonként megújuló sztár ezen képességét az elmúlt hetekben többször is megvillogtatta, a Grammy díjátadón például egy David Bowie szellemiséget idéző szintén Marc Jacobs varázslóruhában jelent meg az elmaradhatatlan giga magasságú cipővel és vörös frizurával megtűzdelve. Íme:

Lady Gaga NYFW Marc Jacobs
Forrás: http://www.hollywoodreporter.com/

A megközelíthetetlen díva olykor a kedvesen őrült szerepre vált, ez történt a Saint Laurent bemutatón is, amikor egy cirkuszi porondmester képében tetszelgett, köszönhetően az aranycsillámban pompázó szmokingnak és a Pumukli hatású frizurának:

Lady Gaga NYFW Marc Jacobs
Forrás: http://www.fashiontimes.com/