Újabb esküvő közeleg a királyi család háza táján. Mint ismeretes, Katalin hercegnő húgának augusztusban kérte meg a kezét barátja, James Matthews, a frigy pedig nem is olyan sokára, jövő év májusában köttetik. Eme fontos esemény kapcsán mi más lehetne az egyik legizgalmasabb kérdés, ha nem az, hogy milyen ruhát visel majd a formás fenekéről elhíresült tesó?

Pippa Middleton menyasszonyi ruha Giles Deacon esküvő

A lánykérés megtörténte után azonnal lázas találgatások kezdődtek a ruha tervezőjének személyét illetően. Miközben a vezető brit márkák, mint Jenny Packham és Alexander McQueen már ugrásra készen állnak a felkérésre, a legújabb pletykák szerint úgy tűnik, Giles Deacon is nagyon jó eséllyel indul eme fontos megbízatás elnyerésére. Mi sem bizonyítja jobban mindezt, mint az a fotó, amelyen a tervező látható asszisztensével, ahogyan Pippa otthonát hagyják el óriási ruhazsákokkal a kezükben.

Pippa Middleton menyasszonyi ruha Giles Deacon esküvő

A zsákok tartalmát egyelőre nagy rejtély övezi, a ruha részleteit illetően a divatszakemberek is csak spekulálnak, többen véleményt is nyilvánítottak az elképzelésükről.  Diana hercegnő menyasszonyi ruhájának egyik megalkotója, David Emanuel például siffon anyagból készült, csipkefűzős, uszályos ruhát vizualizált Middleton kisasszonyra, amely lágy és könnyed hatást tud biztosítani.

Bár Pippa feneke Katalin és Vilmos mennyegzője után bejárta a világsajtót, valószínűsíthető, hogy a saját esküvőjén a domború testrész kevésbé kiemelt szerepet kap majd. Ezzel a feltételezéssel pedig mindjárt ki is iktattuk a sellőfazont, ami ugyan egy ilyen tökéletes testalkaton nagyon szépen mutat, erre az alkalomra talán mégsem igazán „elegendő”.

A saját márkájának megalapítása előtt a Gucci szárnyai alatt is pallérozódó Giles olyan sztároknak tervezett már ruhát, mint Scarlett Johansson, Gwen Stefani és Cate Blanchett, továbbá ízelítőt tudunk mutatni egy általa megálmodott menyasszonyi ruháról is, amelyet Peter Crouch, korábbi angol válogatott futballista felesége, Abbey Clancey viselt 2011-ben:

Pippa Middleton menyasszonyi ruha Giles Deacon esküvő

Egyes informátorok szerint a pár kisebb méretű lagzit tervez, 150 fő körüli násznépre lehet számítani, amely a közeli rokonokat és barátokat jelenti.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!