A vasárnap este megrendezett Golden Globe ceremónia némi „de ja vu” érzést okozhatott azok számára, akik látták már a Szex és New York egész estés filmváltozatának első részét. Sarah Jessica Parker ugyanis ruhaválasztásával újra életre keltette a benne szunnyadó Carrie Bradshaw-t. Eredeti szándéka ugyan a Carrie Fisher előtti tisztelgés lett volna a Leia hercegnős frizurával, mi mégis egykori szerepét láttuk bele.

Emlékszünk ugye, arra a kínos jelenetre, amikor Mr. Big meggondolja magát közvetlenül az esküvő előtt, és mégsem veszi feleségül Carrie-t? Minden, valaha magát egy kicsit is menyasszonynak képzelő nő a szívéhez kapott és mélyen együttérzett a szerelemről és párkapcsolatokról szerencsésen csak írni tudó újságírónővel, aki a Vivienne Westwood ruhájában az oltár elé vezető út helyett New York utcáin futott végig kétségbeesetten, magába roskadva. Noha a színésznő most éppen nem férjhez menni készült, az egyik legrangosabb filmes esemény vörös szőnyegén való megjelenése így is meglehetősen arásra sikeredett, ezúttal ugyanis az egykori ruhájához igencsak hasonló Vera Wang darabot választott. További párhuzamot vonva az is megállapítható, hogy most is legalább ugyanolyan csapzott menyasszonynak tűnt, mint akkor.

Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw Vera Wang Szex és New York Golden Globe

Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw Vera Wang Szex és New York Golden Globe

A stílusikonként tisztelt színésznő Vera Wang 2017-es őszi esküvői kollekciójából a Viviana fantázianevű darabot választotta. A mélyen dekoltált, elefántcsontszínű selyemruha különlegessége a drapériás ujjmegoldás, amely némi vadságot és lazaságot kölcsönöz viselőjének. Amellett, hogy kicsit szélesíti és optikailag inkább hóemberré formálja a színésznőt, a lazaság, mint olyan, ebben az esetben nem illik a divat nagyasszonyához. A hajforma ugyan szintén nem áll jól neki, mivel azonban ezzel tiszteleg Carrie Fisher emléke előtt, természetesen megbocsátható. Egy csipetnyi eleganciát ugyan biztosított a vékony, köves díszöv, ám az valahogy mégis túl kevésnek bizonyult. Azt milliószor hallottuk már, hogy SJP nem tud hibázni, és bármit vesz fel, az csak tökéletesen mutathat, mégis azt gondoljuk, ezúttal talán mégsem találta meg saját magát a ruhájában.

Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw Vera Wang Szex és New York Golden Globe
Carrie Bradshaw-ként a Szex és New York című filmben egy Vivienne Westwood ruhában

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!