Nem, nem a jobb oldali hölgyre gondolunk, mert ő Stella Maxwell. Ismert modell, a Victoria's Secret egyik csinos angyala, aki a hírek szerint mostanában Kristen Stewart színésznővel került közelebbi kapcsolatba. Pénteken azonban az alábbi fotó szerint egy komolytalan Top Gun pilótának öltözött Justin Bieberrel kapták lencsevégre. Ja nem, ez a rövid, szőke hajú, bájos fiatalember Stewart kisasszony maga.

Kristen Stewart Stella Maxwell New York

Az Alkonyat filmek sztárja a kezdeti sikerek után manapság már csak az egyre megdöbbentőbb külsejével hívja fel magára a figyelmet. Jól látszik ez a legutóbbi szerelésén is, amikor is egy világosbarna overált öltött magára, elfedve ezzel az összes, nyomokban esetleg még fellelhető nőies vonását. Az összképet tovább rombolja a borzalmasra nyírt haja, amelyet csakis egy részeg fodrász követhetett el ellene egy életlen ollóval.

Kristen Stewart Stella Maxwell New York

A pontot az i-re a fekete cipőjéhez választott, agyig felhúzott, fehér zokni teszi, melynek "Mother Fucker" felirata tovább bizonyítja, hogy Kristen 27 évesen újra megéli a tizenéves lázadó korszakát.A Rob Kardashian tervezte, trágár feliratú darabot egyébként előszeretettel viseli, ahogyan ez a következő képeken is látható!

Kristen Stewart Stella Maxwell New York

A fehér zokni fekete bőrdzsekivel Michael Jackson színpadi szerkójaként anno tök menő volt, Stewart kisasszonyon viszont a többi ruhadarabbal együttvéve inkább igénytelennek hat.
Csak reménykedni tudunk benne, hogy a szinésznő egyszer visszatér még a rendes kerékvágásba, és megmutatja nekünk, micsoda díva is tud ő lenni valójában.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!