A legnagyobb showman című film ausztráliai premierjén Zendaya Coleman olyan ruhában jelent meg, amelynek hatására leestek az állak és eltévedtek a szemek.

Az egykori Disney-sztár a Moschino 2018 tavaszi/nyári kollekciójából választott öltözékében szó szerint szárnyalt a vörös szőnyegen. A váll nélküli, magasan felsliccelt textilcsoda nemcsak a színével, de különleges szabásával is figyelemfelkeltő volt, hiszen olyan hatást keltett, mintha egy óriás pillangó pihent volna meg Zendaya oldalán. 

Zendaya Hugh Jackman Zac Efron filmpremier Moschino

A színésznő az újságírók, fotósok és a film iránt érdeklődők mellett a saját kollégái figyelmét is felkeltette, Zac Efron és Hugh Jackman egymást felváltva udvaroltak és legyeskedtek Coleman kisasszony körül. Utóbbi szemmel láthatóan mély érdeklődést tanúsított nemcsak a ruha, de a mögöttes tartalom iránt is, amikor egy elegáns kézmozdulattal félrehúzta a monumentális szárnyat. 

Zendaya Hugh Jackman Zac Efron filmpremier Moschino

Hé Hugh, keresel valamit?

Zendaya Hugh Jackman Zac Efron filmpremier Moschino

Ez a darab egyébként tipikus példája annak, hogy egy ruhát nem elég felvenni, azt viselni is tudni kell. Az alábbi videó nagyszerű bizonyíték, hogy Zendaya a pillangó kecsességének életrehívásával messzemenőkig eleget tett a követelménynek.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!