A világ tele van helyes és intelligens pasival, akiket sokszor a technika vívmányain kívül nemigen nyűgöz le semmi. Vehetsz fel akármit, a tabletjeiken túl aligha látnak, vagy ha látnak is, kevésbé köti le őket. Az angol divatház azonban olyat alkotott, amitől akármelyik kocka elejti kütyüjét, amennyiben van egy fikarcnyi szépérzéke.

Zoe Saldana a Star Trek: Mindenen túl című film pekingi sajtótájékoztatóján jelent meg egy hosszúujjú, metálbronz színű Burberry ruhában. A színésznő a film igazi nagykövetévé vált ezzel a választással, hiszen a különböző alakzatú bársony egységekből egy alaplapra emlékeztető motívum rajzolódik ki. A műszaki tudományok és a divat egymástól merőben távol álló fogalmak, jóllehet, ezzel a darabbal sikerült eredményesen összeházasítani őket.

Zoe Saldana Star Trek technika divat

Az anyagválasztás nagyszerű, hiszen a bársony, amely a 2016-os ősz nagy visszatérője, hihetetlen eleganciával és komolysággal vértezi fel a színésznőt, lágyítva ezzel a sci-fi hatást. A bézs színű Louboutin cipő is elég jól passzol az outfithez, bár Zoe később egy fekete magassarkút is párosított hozzá, amelynek láttán azt kell mondjuk, az utóbbi volt a jobb döntés.

Zoe Saldana Star Trek technika divat

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!