A házból kilépve gyakran fog el minket az a bizonytalan érzés, hogy valamit biztosan elfelejtettünk. Hagytunk már otthon pénztárcát, telefont, a házkulcsot… na de a nadrágot?

Bizony, Amy Schumer személyében létezik az az ember, akivel ilyen is előfordul, bár véletlennek aligha mondható ez a malőr. A komikát ugyanis New York utcáin kapták lencsevégre, amikor a saját nevével fémjelzett show-jának előkészületei alatt lépett ki öltözőjéből egy fehér ing takarásában. A patent módon belőtt haj és komplett smink, valamint a fotósok irányába intézett széles mosoly arról árulkodik, hogy nem az ébredés utáni zavartság szülte ezt a figyelemfelkeltő eseményt.

amy schumer
Forrás: http://www.dailymail.co.uk/

A hideg ellen egy fekete, bundás cipővel védekezett, az inggel párosítva így mindez egy igen vicces küllemet eredményezett, éppen az elvárásoknak megfelelően, hiszen az amerikai színésznőnek nem ez volt az első bolondos esete. Számos meghökkentő és botrányos megnyilvánulásai mellett például bármikor kész hasra vágni magát pusztán „jópofiságból”, mint ahogy tette ezt tavaly a Time magazin gálaünnepségén is, ahol beválasztották a 2015-ös év legbefolyásosabb száz embere közé.

amy schumer
http://www.justjared.com/