Az év eleji, vörös szőnyeges, hollywoodi sztárok felvonulásából Los Angelesen kívül a múlt hétvégén másoknak is kijutott. Ausztria nevezetes síparadicsomában, Kitzbühelben tartották ugyanis a Hahnenkamm sí világversenyt, amelynek fénypontja kétségkívül a híres vendégeket is felvonultató „Audi Night”. És hogy miben különbözik még a hagyományos amerikai eseményektől? Abban, hogy bizony itt fel kell venni a harcot a kőkemény mínuszokkal.

 Jól öltözötten megjelenni egy partin nem olyan nagy kunszt, de úgy pózolni, hogy közben nem vacog a fogad a rettentő hidegtől, na az már teljesítmény. Gwyneth Paltrow megtalálta a módját, hogy hozza össze a kényelmes meleget az elegánssal. Michael Kors kollekciójából ugyanis egy földig érő, kötött ruhára bukkant, melynek esése olyan volt, mintha csak valami könnyű selyem anyagból készült volna.

gwyneth paltrow audi nights michael kors
Kép forrása: www.dailymail.co.uk

A hidegre való tekintettel kiegészítőnek egy szintén Michael Kors, duplasoros gombolású, hófehér kabátot viselt, amely nemcsak a szürke ruhán mutatott jól. A színésznő ugyanis a nap közben zajló sporteseményeket is ebben a gyapjúcsodában kísérte figyelemmel fehér garbó, bőrhatású nadrág és bakancs kíséretében.

gwyneth paltrow audi nights michael kors
Kép forrása: www.dailymail.co.uk

Az eseményen Arnold Schwarzenegger és Jason Statham mellett Irina Shayk is tiszteletét tette, úgy tűnik, ő kevésbé fázós alkat.

gwyneth paltrow audi nights michael kors
Kép forrása: www.dailymail.co.uk