Hölgyeim, tegye fel a kezét, akinek szaladt már fel szem a harisnyáján és nem, jelen esetben nem a férfiak szemére gondolok. Ugye? Sokan vagyunk így, ráadásul rendszerint tökéletes időzítéssel ez mindig csak akkor történik meg, mikor sietve valami nagyon fontos eseményre vagy találkozóra készülünk, és idő- valamint egy ugyanolyan jó harisnya hiányában kénytelenek vagyunk ezzel a kis hibával mások előtt mutatkozni. Ilyenkor a gondosan összeválogatott szettünk gyenge láncszemét képező szakadást igyekszünk olyan mozdulatokkal takarni, ami inkább okoz feltűnést, mint maga az eredeti probléma. 

Nem így tett Jennifer Lawrence, aki az amerikai Graham Norton Show-jába meghívott vendégként szerepelt, a bal combjának tetején egy szabad szemmel is jól látható lyukkal a harisnyáján, amely azzal a tipikus csíkkal folytatódik. Íme:

jennifer lawrence graham norton harisnya
Kép forrása: Youtube

Közelebbről: 

jennifer lawrence graham norton harisnya
Kép forrása: Youtube

A képet és magát a videót is végignézve egyáltalán nem úgy tűnik, mintha a „balesetről” egyáltalán tudna a színésznő, hiszen a kamerák nagy része épp a kényes területre szegeződik és egy apró mozdulat sem utal arra, hogy megpróbálná azt valamennyire takarni. Meggyőződésem ugyanakkor, hogy sokan észre sem vették ezt az esztétikai hibát, ennek oka pedig igen egyszerű: Hollywood egyik leggyönyörűbb tehetsége annyira káprázatos és elbűvölő személyiség a maga természetes kisugárzásával, hogy egy ilyen baki sem tud rontani az összképen.

Persze az sem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy egész végig tisztában volt vele, csak a vagánysága és profizmusa nem engedi meg, hogy kizökkentse őt bármilyen szerepéből, még akkor sem, ha saját magát kell adnia. Nagyon jó példa erre, amikor a 2013-as Oscar-díj átadó gálán a jól megérdemelt szobrocska átvételére igyekezvén, a színpadra vezető lépcsőn élő adásban megbotlott a ruhája elejében, és milliók szeme láttára, térdre rogyott. A legnagyobb természetességgel állt fel, dívaként vonult a pódium közepére, és egy jól irányzott poén elsütésével tett pontot a kínos eset végére.

Ezért is szeretjük annyira Jennifert. Nem feszeng, nem hisztizik, improvizál… respect.