Egy selyempizsama, ha nem is túl kényelmes, de mindenképpen elegáns viselet a hálószobában. Ám mi történik akkor, ha magassarkút húznak hozzá, és az ágy helyett egy nyilvános eseményen kötnek ki benne?

Heidi Klum a napokban egy fekete selyemoverált öltött magára, abban tett látogatást egy Los Angeles-i galériában. A galléron, a zsebeken és az ujjain körbefutó fehér szegély igencsak hálóruhás hatást tükrözött, amolyan Playboy gurus, Hugh Hefner félét. A szexisséget jelen esetben azonban nem a nyuszilányok, hanem maga a szupermodell dekoltázsa biztosította.

heidi klum pizsama
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

A  Fleur du Mal kezeslábast átszámítva 163 ezer forintért lehet megvenni és - figyelem, nem vicc! - valóban pizsama (pajama jumpsuit) néven árulják.

heidi klum pizsama

A selyemkelméhez egyébként egy Christian Dior lakkbőr táskát választott, melltartót ellenben nem, mert azt a hálóruháknál mégiscsak úgy szokás…

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!