A hippi stílus örök! Néha lecseng ugyan, de mindig felkerekedik egy újabb bohém fuvallat, amely hímzett virágmintákkal tűzdeli tele a világmárkák kollekcióit. Miért is ne tenné, hiszen nem kell őrült Hair rajongónak lenni ahhoz, hogy valaki magára vegyen valami igazán könnyed, laza szerelést, átadva magát ezzel a „ma minden mindegy” életérzésnek.

Keresve sem találhattunk volna erre jobb bizonyítékot, mint George Clooney feleségét, akiről nem csak azt tudjuk, hogy a világ egyik leghíresebb és legsármosabb agglegényét szelidítette meg, de azt is, hogy hétköznapjait elismert, komoly ügyvédként tengeti. Amal Clooney-t javarészt kosztümökben, elegáns, finom ruhákban és pazarabbnál pazarabb estélyikben láthattuk eddig, farmerban viszont jóval ritkábban. Ezért is olyan meglepő az a szett, amelyben férjét látogatta meg Los Angelesben, legújabb filmjének forgatása közben.

Amal Clooney George Clooney hippi Alice+Olivia

Mrs. Clooney öltözékében nadrágjának farmer mivolta mellett sokkal váratlanabb fordulat a trapéz szár és a temérdek virágminta, melyet Stacey Bendet, az Alice+Olivia brand tervezője álmodott meg. Amal a hippi nadrághoz egy mustársárga, hosszú ujjú topot párosított, amelynek hasvillantós jellege szintén nem a színészfeleség szokásos stílusát örökíti meg, kétségtelen tény azonban, hogy sokat lágyít az egyébként szigorú és kemény nőt ábrázoló külsején. Mindezt továbbá egy rojtos táskával fejelte meg, amely ehhez az outfithez szerintünk a lehető legjobb választás.

Amal Clooney George Clooney hippi Alice+Olivia

A bohém életérzés, és annak divatban való megjelenésének örök körforgása mellett az is bizonyosságot nyert, hogy egy nő attól is izgalmas, ha mer változtatni. Ha néha az az érzésünk támad, hogy túl sokat futottunk a mókuskerékben, talán ilyen egyszerű módszerek is alkalmasak lehetnek arra, hogy felfrissüljünk. Egy merőben más öltözködési stílus kipróbálása jót tehet nekünk, mert kizökkent, újraformál, nem beszélve arról, hogy hasznos lehet a párkapcsolatunkban is. Biztosak vagyunk benne például, hogy George-nak is nagyon tetszik feleségének újítása. Vegyük csak szemügyre Mr. Clooney arcát, ez a tekintet bizony ágyékból jön:

Amal Clooney George Clooney hippi Alice+Olivia

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!