Victoria Beckham minden bizonnyal szeret veszélyesen élni. Ezen megállapításunkhoz jobban illene egy kép, ahogyan a focistafeleség éppen valamilyen extrém sportot űz, vagy vadul motorozik egy szerpentinen, de ilyennel nem szolgálhatunk. A mi szemünkben egészen mással bizonyította vakmerőségét.

A mára már komoly divattervezőként számon tartott szépség kollekcióinak mindegyikében fellelhető itt-ott a túlméretezettség. Mindegy, hogy a pulóver ujja, a nadrág szára, vagy éppen a garbó... a lényeg, hogy nyúljon túl, legyen sok, takarjon be mindent, amit csak lehet. Az oversized darabok viselése nem mindig egyszerű, pláne akkor, ha már a talpunk alá is kerül belőle:

Victoria Beckham oversized

Jól látható, hogy Victoria az étteremből távozva konkrétan tapossa a nadrágja szárát. Egy ilyen nehezített pályán bármelyik nő óvatosan, minden lépést megfontolva tipegne, Beckham asszony azonban olyan magabiztosan menetel, mint részeg ember a meredek lépcsőn. Előszeretettel viseli egyébként kollekcióinak többi hasonló darabját is, és igen, a kérdés jogos: hogy fordulhat elő, hogy nem láttuk még egy tisztességeset taknyolni? 

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!