Szekrényürítések alkalmával szinte minden háztartásban elhangzik az „egyszer még visszajön a divatba” című bölcselet, amelyet legbelül sosem hiszünk el, mégis mindig meggyőz minket. Előfordul, hogy igaz lesz, hiszen a trapéznadrág is sokadjára éli fénykorát, de azért az finoman szólva is túlzás, hogy Hollywoodból nagyanyáink csipketerítői köszönjenek vissza….

Tori Spelling a napokban egy Los Angeles-i eseményen mutatta meg magát eléggé sajátos stílusban, nos, jelentős mennyiségű jóindulattal nevezzük mondjuk retrónak. A földig érő csipkeruha a színe alapján úgy tűnt, mintha egy ötven évvel ezelőtti menyasszony viselte volna, a szoknyarészt díszítő virágminták pedig igazi függönyhatást keltettek. A legnagyobb meghökkenést azonban még így sem ez okozta, sokkal inkább az a vállból kiinduló, középen húzódó csipketerítő, amelyet anno akármelyik képcsöves televízió teteje megirigyelt volna.

Tori Spelling retró csipke
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

A krémszínű egyhangúságot a melltartó gyanánt viselt burgundivörös, szintén csipke crop top törte meg, amely mondhatnánk, hogy nagyszerűen passzolt a ruhához, de inkább nem tesszük.

Tori Spelling retró csipke
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

Az egész outfiten még a színésznő hátát díszítő nyaklánc sem tudott segíteni, pláne úgy, hogy az legfőképpen egy kapkodva felhajigált karácsonyi izzósorra emlékeztetett.

Tori Spelling retró csipke
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

A Beverly Hills 90210 egykori sztárja egy egyszerű, fekete estélyivel talán jobban járt volna, azzal kevésbé lehet ennyire melléfogni.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!