Tagadhatatlan tény, hogy Cara Delevingne rendelkezik az egyik leghíresebb szemöldökkel, a mindig szigorú tekintet leghangsúlyosabb eleme már-már védjegyévé vált. Nehezen elképzelhető, de a modell a legutóbbi húzásával ezt a már kellően drámai stílust is tovább tudta nyomatékosítani.

Cara Delevingne Burberry London testfestés szemöldök

Cara a Londonban megrendezett Burberry bemutatón tette tiszteletét egy, a divatház kollekciójából való fekete, igen mély dekoltázsú miniruhában, amely a hozzá tartozó pelerinnek köszönhetően igazán „drakulásra” sikeredett. A drámai hatást azonban nem ez okozta, sokkal inkább a színésznőként is ténykedő szépség mellkasán éktelenkedő vastag, fekete csík.

Cara Delevingne Burberry London testfestés szemöldök

Az egész úgy hatott, mintha a szemöldöke folytatásaként keletkezett csík, az arca mögött meghúzódva, majd az álla alól hirtelen felbukkanva pihent volna meg a modell mellkasán. Delevingne kisasszony a testfestés új, merőben egyszerű formáját választotta a díszes nyakékek helyett. A mély dekoltázs ezúttal nem kapott főszerepet, ugyanakkor reméljük, hogy eme új hóbort szele nem fog tömegeket megérinteni, bár egyetlen ecsetvonás kétségkívül jóval gazdaságosabb megoldás akármelyik ékszertől.

Cara Delevingne Burberry London testfestés szemöldök

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!