A valaha volt egyik leghíresebb modell, akinek szépsége az idő múltával egy fikarcnyit sem kopott, csodás alakja pedig nem csak beíródott, de immáron meg is formálódott egy könyvben. A Naomi Campbell életéről készült kiadványt rózsaszín köntösbe bújtatott cicik díszítik, a szépség azonban az eredetiket is megmutatta.

A könyv főszereplője az őt ünneplő eseményen egy flitteres Marc Jacobs estélyit viselt, amelynek mély dekoltázsát egy tollboával díszítette. Nem is kérdés, milyen nagyszerű választás ez a ruha, hiszen megjelenésében ezzel a glamúr mellett egy csöppnyi humor is szerepelt: valószínűleg nem sok olyan alkalom volt eddig, ahol egyszerre két pár Naomi Campbell cici domborodott.

Ezen a képen a tervezővel együtt látható, mint ahogyan az is, hogy a ruhának nem csak az eleje, de a hátulja is igen szexi:

divat stílus sztárvilág divat stílus sztárvilág
Kép forrása: http://www.elleuk.com

A Taschen kiadó gondozásában megjelentetett gigakönyv ára egyébként 1750 dollárra, 466 ezer forintra rúg, egyik kötete a modell legjobb portfólióit, míg a másik a részletes életrajzát tartalmazza gyermekkorától kezdve egészen a karrierje csúcsáig.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!