A „wrap dress”, azaz az átlapolós ruha rengeteg nő gardróbjában megtalálható, hiszen egyszerű és kényelmes viselet, amelyet bármikor, tüneményes gyorsasággal magunkra ölthetünk. Az egyik oldalt rásimítjuk a másikra, belebújunk a szolgálati tűsarkúba és már menetkész is az ember lánya. Egy dologra azonban jó, ha mindig odafigyelünk: a két oldal által bezárt szögre…

Nyugi, szó sincs geometriáról, a példát inkább Jennifer Lopez outfitjén keresztül mutatjuk be: A szépséges színésznő egy C/Meo Collective ujjatlan, átlapolós ruhában jelent meg hétfőn New Yorkban, amelynek halvány narancsos színe igazán jól harmonizált a piros betétes Louboutin táskával és a hasonló árnyalatú rúzzsal. Az ausztrál márka csinos kis darabja zárt lábakkal, alapállásban tökéletesen mutatott:

Jennifer Lopez villantás CMEO Collective
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

Az összképen csak az tudott rontani, amikor Jennifer nagy léptekkel, lábait hosszúra nyújtva haladt előre, nagyra nyitva ezzel azt a combok felett elhelyezkedő bizonyos szöget. Nem köntörfalazunk, az történt, hogy kivillant a bugyi is. Nem nagyon, csak úgy szolidan megmutatta magát.

Jennifer Lopez villantás CMEO Collective
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

Talán egy számmal nagyobb méret több teret engedett volna a színésznő unalomig emlegetett fenekének szabad mozgására anélkül, hogy a szoknyarész eleje túlságosan széthúzódott volna. Talán… de egy ilyen baki bárkivel megeshet. Így hát Jen, mi sem törünk pálcát a fejed felett!

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!