Vagy legalábbis megjelenik a feje felett egy gondolatbuboréknyi kérdőjel: hová lehet felvenni egy ilyen ruhát? Jelmezbálba vagy egy szimpla vacsorára? Egy őrült születésnapi partira vagy netán egy elegáns esemény alkalmával is bevállalható?

Elle Fanning a Variety magazin napokban megtartott rendezvényére Marc Jacobs 2017-es Resort kollekciójából választott egy különleges estélyit, amelyet valószínűleg még sokáig fog emlegetni a nagyközönség. A fiatal színésznő sosem volt rest egy-egy különleges öltözéket magára venni, jelen ruhaválasztásával pedig nagyszerűen bizonyítja azt is, hogy nem csak a villantós darabok tudnak merészek lenni. Az esetek többségében – ide nem értve az intim szférába betekintést engedő példányokat - egy ruhánál mindig a szabás, vagy a különleges szín- illetve anyaghasználat az, ami feltűnést kelthet. Akad azonban ennél egyszerűbb módszer is: a "felmatricázás".

Elle Fanning Marc Jacobs

A rivaldafényben gyerekkora óta sütkérező színésznő a töménytelen mennyiségű, színes applikációkkal teleaggatott egyrészesében úgy festett, mint egy óvodásoknak tartott alkotótáborból frissen szabadult hercegkisasszony. Az átlátszó, míder jellegű felsőrésszel ellátott ruha intim testrészeket ugyan nem, de a különböző színű masnikon túl számos érdekes mintát felvonultatott: gyűrűs kézfej, harmónikázó figurák, szörföző lányok, üstökös, égő cigaretta.

Elle Fanning Marc Jacobs

A tervező eme darabot is tartalmazó kollekciójában a ’80-as évek popkultúrájára jellemző őrültséget kívánta megjelentetni, amelyet egy ’90-es évek végén született fiatal lány átélni ugyan nem tudott, de beleélni magát talán egész jól sikerült. Persze mit sem változtat ez azon a tényen, hogy ez a ruha szerintünk minden, csak nem szép.

Elle Fanning Marc Jacobs

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!