Amal Clooneyról tudni érdemes, hogy a hollywoodi színészfeleség szerepe mellett tisztes foglalkozása is van: a hétköznapokban jól menő ügyvédként tevékenykedik. Hivatása megköveteli, hogy mindig a komoly, rendíthetetlen nő látszatát keltse, ennek pedig az öltözködés frontján is igyekszik megfelelni. Csoda hát, ha felkapjuk a fejünket arra, amikor a szigorú ügyvédnő kicsit szelídebb énjét mutatja?

A sztárpár hétfőn este, az Ave, Cézár Los Angeles-i premierjén jelent meg, ahol Amal egy meseszép, Giambattista Valli miniruhát viselt. Ha a derékrészből kiinduló, piros virágmintázattal díszített ruhát viselve egy kosarat is vett volna a kezébe, akár azt is hihetnénk, hogy a nagymamájához igyekvő Piroskával van dolgunk.  A rövid szoknyarész loknissága és a fiatalos színek használata ártatlan, kislányos külsőt kölcsönzött neki, olyat, amire eddig nem sokszor volt példa.

amal clooney george clooney giambattista valli
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk/

Kiemelendő, hogy a ruhához egy Christian Dior ezüstmetál magassarkút választott, amely így tökéletes összhangba hozta a szettjét a film moziplakátjával. Mi ez, ha nem egy zseniális húzás?

amal clooney george clooney giambattista valli
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk/