Régóta téma már, hogy Jay-Z megcsalja gyönyörű feleségét, amely pletykához Beyoncé legújabb albuma, a Lemonade további táptalajt biztosított. Aki egy kicsit is tud a sorok között olvasni, annak a dalok meghallgatása után nyilvánvalóvá válik, hogy az énekesnő a saját fájdalmait énekli ki a nagyvilág felé, sőt, egy harmadik fél is említésre kerül, akinek személye még bizonytalan, de akad egy pár jelölt… Olyan is, aki visszaüzent. Egyikük Rita Ora, aki azonban szintén énekesnő létére nem dalban mondta el…

Az egész história a Rita által viselt és közszemlére kínált Tezenis melltartóval kezdődött, amelynek különlegessége abban rejlik, hogy az átlátszó kosarakat egy-egy, a mellbimbók fedésére szolgáló citrom - a limonádé elhagyhatatlan hozzávalója – díszíti.

Ezek után talán az sem véletlen, hogy a 25 éves szépség nem sokkal az album megjelenése – és egyben a találgatások egyik célpontjává válása - után ugyanazt a Gucci blúzt és a hozzá való szoknyát vette fel, amelyet Beyoncé viselt a Formation című dalának klipjében. Mindig izgalmas csatának ígérkezik, ha két celeb ugyanazt a ruhát viseli, a fenti információk birtokában azonban elmondható, hogy ez már háború a javából. Lássuk, kinek hogy áll:

Beyoncé Rita Ora Gucci Lemonade
Kép forrása: http://www.eonline.com

A már csak a Beyoncé által használt öltözékek miatt is magas költségvetésű videóklipben számtalan luxusdarabot láthattunk Zimmermanntól a Chanelig, de talán épp ez a nyakig begombolt Gucci szerelés volt az, amiben az énekesnő Szupernagyit idézte, ahogyan ugrándozott a vízen úszó kocsi tetején. Az otthonka stílusra pedig jócskán rátett pár lapáttal a fekete bakancs is.

Beyoncé Rita Ora Gucci Lemonade
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

Ugyanezt a szettet viszont mennyivel fiatalosabbá tette néhány gomb kihagyása, valamint a fehér sneaker cipő, ahogyan Rita Ora viselte:

Beyoncé Rita Ora Gucci Lemonade
Kép forrása: http://www.celebuzz.com/

Talán nem túl fair dolog összehasonlítani egy forgatási kelléknek szánt ruhát az utcai viselettel, mégis, ha csak a körítés nélküli megjelenést vesszük figyelembe, kétségtelen tény, hogy ezt a fordulót bizony Rita nyerte. Hogy a magánéletben pedig ki nyert mit, avagy kit, az már legyen az ő privát csatájuk. Talán mindez csak egy jól sikerült promóciós felhajtás része volt… Már csak azért is gondolhatjuk mindezt, mert azóta Ora kisasszony a Twitteren is cáfolta a híreket.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!