Emlékszünk még a ’90-es évek délutánjaira, amikor lányok, asszonyok hagyták hátra teendőiket, hogy közös erővel oldják meg a tv képernyői előtt Marimar, María és Rosalinda szerelmi életét? Ezen szomorú sorsú hölgyek megtestesítője volt Thalia, aki a Tony Awardson szebb volt, mint valaha, és azt sem volt rest megmutatni, hogyan öltözött fel az eseményre…

Thalia Lucia Rodriguez
Kép forrása: http://www.popsugar.com

A mexikói származású színésznő volt a New Yorkban megrendezett gála egyik fénypontja, úgy tündökölt a vörös szőnyegen, mint akinek meg sem kottyant ez az idestova húsz év. Az eseményre egy Lucia Rodriguez tervező által készített, karamell színű, pántnélküli estélyi ruhát választott. A sellő fazonú darabot az aranyszínű deréköv varázsolta tökéletesre, és a szappanopera sztár saját Instagram oldalán megosztott videójának segítségével azt is megnézhetjük, hogyan öltötte magára mindezt:

Mint kiderült, erre a gálára tartó autóban történt mutatványra azért volt szükség, hogy a ruha a lehető legkisebb mértékben gyűrődjön. Egy újabb videóban azt is megmutatja, milyen félig ülő, félig fekvő pozícióban, ámde töretlen jókedvvel tudott utazni a hátsó ülésen:

Nem hiába, Thália egy igazi nő, aki tudja, hogy a szépségért és a tökéletes megjelenésért meg kell szenvedni…

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!