Goldie Hawn lánya szintén népszerű színésznő lévén gyakori vendége a vörös szőnyeges eseményeknek. Az esetek nagy többségében káprázatos ruhákba bújik és istennőként vonul végig a nagyközönség előtt. Szinte minden jól áll neki, szinte… Az Anyák napja premierjén a film egyik főszereplőjéhez méltó módon például egy gyönyörű szettet választott, de nem volt ez mindig így.

Kate a csütörtöki bemutatón egy könnyű, földig érő, hátán teljesen nyitott Valentino ruhát viselt. Különlegessége, hogy a halvány barack színe ellenére sem sápasztotta a szőke színésznőt, ebben az alján körbefutó hangsúlyos, bordó csík mellett a visszafogottan váltakozó geometrikus minták is segítettek. A hosszú, tüll szoknyarész teljesen eltakarta a lábfejét, emiatt az egyszerű, púder színű Louboutin magassarkú is tökéletes választásnak bizonyult a hasonló árnyalatú Amanda Pearl clutch táska társaságában.

Kép forrása: http://www.popsugar.com/

Kép forrása: http://www.popsugar.com/

Hudson kisasszonynak azonban van egy kevésbé esztétikus szokása is, méghozzá az, amikor köldök felett a hasát egy sávban villantja ki. Számos alkalommal választott már ennek a kitételnek megfelelő szettet, és sajnos meg kell állapítani, ezzel a stílussal megtalálta a saját gyenge pontját. Szemezgessünk hát ebből egy párat:

Vegyük például ezt a még márciusban, az egyik Los Angeles-i eseményen viselt fekete-fehér, August Getty kétrészest, amelynek szabása teljesen elrejti Kate karcsú derekának formás sziluettjét.  Ha a Táncoló talpak rajzfilmet egyszer filmesíteni fogják, a színésznő ebben az öltözékben bátran elvállalhatja az egyik szerepet:

Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

Egy másik gyöngyszem az idei Golden Globe gálán magára öltött Michael Kors ruha, amelynek szintén hasvillantós mivolta ugyanazt a nagyon előnytelen formát kölcsönözte, ráadásul a halvány, bőrével majdnem hasonló színe miatt leginkább egy pucér sellőlányra emlékeztetett, ezt a csillogós anyag pikkelyként ható ragyogása pedig csak tovább fokozta.

Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

ABS ide, planking oda, bár igazán méltányolandó, hogy ilyen szép formás hasra tett szert, reméljük a későbbiekben inkább a karcsú derekának hangsúlyozására fog összpontosítani.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!