Kate Upton június 10.-én lesz 24 éves, születésnapjának ünneplését azonban már szerdán megkezdte New Yorkban kedvese, Justin Verlander profi baseball játékos társaságában. Az eseményre egy meglehetősen szexi ruhát választott, hiszen gyakorlatilag semmit nem takart, sőt, látni engedett egy kínos szösszenet is...

Kate Upton születésnap szakadt
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

A csillagmintás, hosszú, estélyinek csúfolt lepel totális átlátszóságának köszönhetően igazából Kate fehérneműjét hivatott díszíteni, amely a viháncolás közepette nem mindig takart eleget. Így történhetett meg, hogy a modellként is ténykedő szépség tangabody-ja nemcsak hátul, de elöl is bevágott. A szemfüles fotósok természetesen ezt is megörökítették:

Kate Upton születésnap szakadt
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

Akadt azonban egy kevésbé pikáns, ámde legalább annyira kínos baki is. A tüllruha - anyagának köszönhetően - hamar képes szakadni, ezen megállapítás igazolása képpen pedig a színésznő hátsófelére keletkezett is egy lyuk. Ez természetesen esztétikailag tovább torzít az összképen, de Kate popsijának közszemlére bocsájtását mégsem csupán ennek a szakadásnak köszönhetjük.

Kate Upton születésnap szakadt
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!