A színésznő eddigi legismertebb alakítása, amikor az Alkonyat című filmben Bella Swant játszotta, a csendes, furcsa lányt, aki a trilógia végére vámpírrá változott. Úgy tűnik, ezzel a szerepével olyannyira tudott azonosulni, hogy a való életben mára már jobban alakítja, mint anno a filmvásznon.

Stewart kisasszony ruhatára mostanság eléggé egyhangú lett, színeket még csak nyomokban sem tartalmaz. A cannes-i filmfesztivál alkalmával is eddig csak feketét vagy fehéret láthattunk rajta, esetlegesen a kettőt párosítva. Nézzük meg, milyen szettekben, milyen sikerrel képviselte a monokróm stílust:

Az alábbi szerelést a Vanity Fair partijára választotta, a fehér csipkeblúz ujja a fekete boleró alól kikandikálva igazán drakulásra sikeredett, amelynek hangulatát a füstös szem és a mélybordó rúzs csak tovább fokozta.

Kristen Stewart Chanel vámpír
Kép forrása: http://www.hawtcelebs.com

A Cafe Society premierjén ebben a Chanel ruhában jelent meg, amely igazán izgalmas összeállítás, és nem csak az átlátszó blúz miatt. Bravo Kristen, ez valóban jó választás volt:

Kristen Stewart Chanel vámpír
Kép forrása: http://www.gossipcop.com

Fekete ide vagy oda, a színésznő vasárnapi szettje is igazán dögösre sikeredett. Ez az alján tüllel megbolondított, hosszú szatén szoknya a fekete pólóval és nyaklánccal egyszerű, de nagyszerű.

Kristen Stewart Chanel vámpír
Kép forrása: Instagram

Különleges képességekkel kell rendelkeznie valakinek ahhoz, hogy a feketét ennyire sokoldalúan tudja viselni. Úgy tűnik, a 26 éves szépségben benne van az a megmagyarázhatatlan plusz… mondjuk már az erős fényre is meglepően furcsán reagál…

Kristen Stewart Chanel vámpír
Kép forrása: Instagram