Lewis Hamiltonról mindenki tudja, hogy az F1-en, a zenén és a kutyáján túl a divat világa az, ami a leginkább foglalkoztatja. Stílusérzéke vitathatatlan, és ezidáig úgy hittük, a száguldó cirkusz fenegyereke a pályán kívül sem nagyon hibázik…

Év elején nagy port kavart a hír, miszerint a Mercedes ruházati szponzort cserélt, és az sem volt titok, hogy ebben a dologban Hamilton bizony nyakig benne van. A tény, hogy a négyszeres világbajnok a Mercedes egyik kultikus szponzorának számító Hugo Boss világmárkát képes volt félreállítani a Tommy Hilfiger javára, két dologról árulkodik. Az egyik, hogy a pilóta szava többet ér csapaton belül, mint amit mi valaha képesek leszünk felfogni, a másik pedig, hogy Lewis minden bizonnyal szívesen kötelezte el magát a piros-fehér-kék színű márkának.

lewis hamilton tommy hilfiger
Tommy Hilfiger

Hamilton legutóbbi Instagram posztjainak egyikét elnézve az elköteleződés talán kicsit veszélyesebb is, mint gondoltuk.  Térdtől felfelé ugyan tökéletes látványt nyújt a reptéren bőröndöt tologató divathuszár, a gond azonban a vádli közepétől kezdődik. Nem hittük ugyanis, hogy Lewis képes lesz valaha egy olyan unalomig cikizett divatbakit elkövetni, mint a zokni-papucs párosítás, amelyet a mi szemünk egyszerűen képtelen megszokni, agyunk pedig feldolgozni. Mert nincs az a divatcég, aki képes lenne feledtetni velünk, hogy ez egy tipikus „kikísérem a szomszédot a kapuig” outfit és pont.  Reméljük, hogy a hamarosan bemutatásra kerülő Tommy X Lewis kollekció mellőzni fogja a hasonló darabokat! 

lewis hamilton tommy hilfiger
www.instagram.com/lewishamilton/

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!