Palvin Barbara nemzetünk büszkesége, akit a világ egyik legkeresettebb modelljeként tartanak számon. Munkájából adódóan megszámlálhatatlan ruhaneműt ölthetett már magára, falatnyi bikinitől kezdve a bőrszerkón át a hosszú uszályú estélyiig. Barcelonában töltött hétvégéje után úgy gondoljuk, hogy a versenyzői overall is kelendő portékává válhat a divatszakmában.

Lewis Hamiltonnal köttetett barátsága (?) óta tudjuk: Barbara bármikor felbukkanhat a száguldó cirkusz világában. Stílusa lenyűgöző, és sokak által követendő példa is, múlt hétvégi F1-es látogatása során azonban nem csak a laza, autósport-vizitelős, ámde csajos outfitjeiben csodálhattuk. Történt ugyanis, hogy a Circuit de Barcelona-Catalunya aszfaltcsíkján újra akcióba lendült az első magyar F1-es pilóta, Baumgartner Zsolt, aki tavaly óta az F1 Experiences csapatát erősíti és kétüléses torpedókkal juttatja életre szóló élményhez a legfontosabb VIP vendégeket egyes nagydíj-helyszíneken.

Hazánk első és mindeddig egyetlen F1-es világbajnoki pontjának szerzője ezen a hétvégén Palvin kisasszonyt örvendeztette meg egy élménykörrel. Így esett meg, hogy Barbara versenyzői overallban mutatta meg magát, természetesen ebben a szerelésben is ugyanolyan profin pózolt, ahogyan azt megszokhattuk tőle. 

Palvin Barbara F1 Lewis Hamilton
instagram.com/realbarbarapalvin/

Palvin Barbara F1 Lewis Hamilton
instagram.com/zsolt.baumgartner/

Palvin Barbara F1 Lewis Hamilton

A hétvége folyamán azért persze a jól megszokott outfitjeit sem hanyagolta, vasárnap például ebben az enyhén asszimetrikus aljú, rövid ruhában jelent meg, ami a barna derékövvel és a magassarkú bokacsizmával párosítva igazán vagány volt.

Palvin Barbara F1 Lewis Hamilton
Forrás: F+1 Blog

Palvin Barbara F1 Lewis Hamilton

Igazából mindegy is, mit vesz fel, bármiben úgy fest, mint egy... ja nem, ilyet festeni sem lehet. Ő Palvin Barbi. És pont. Mindenesetre kíváncsian várjuk a Tommy Hilfiger és Lewis Hamilton által közösen megálmodott kollekciót: lehet, hogy a divattervezésbe is belekóstoló négyszeres világbajnokot is megihlette a versenyöltözékben pózoló sztármodell?

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!