Naomi Campbell nem is olyan régen még szó szerint csillogott a saját életrajzát megtestesítő könyvének bemutatóján, néhány nappal később  azonban sikerült bizonyítania, hogy ő is képes mellényúlni a szekrényben. Pontosabban a fehérneműs fiókban…

A modell egy áttetsző, fehér Givenchy ruhában jelent meg a pénteken, Sao Paulóban megrendezett amfAR Inspiration Gálán. A divatház 2016 tavaszi-nyári, teljesen monokróm stílusban megtervezett kollekciójának darabja tökéletes választásnak bizonyult volna, az összképet azonban teljesen lerontotta az a hölgy által választott alsónemű, amelyet a gyöngyökkel díszített tüllcsoda alatt viselt. A fehér bugyi szinte világított, elvonva ezzel a figyelmet a ruháról és persze a viselőjéről is. A fűzős, hálóbetétes cipővel együtt - kis túlzással - egy nyári melegben küszködő, szenvedő konyhásnéni képe tárul elénk. Merőben pofátlan dolog ezt a luxus darabot egy konyhai köpennyel összehasonlítani, de kétségtelen tény, hogy az alsónemű színének megválasztása ilyen romboló erővel tud hatni.

Naomi Campbell divat stílus bugyi Givenchy
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk/

Az alábbi képen a divatház designerével, Riccardo Tiscivel látható, akinek morcos ábrázata sem éppen az elégedettséget tükrözi.

Naomi Campbell divat stílus bugyi Givenchy
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk/

Ugyanez a szett viszont egy testszínű bugyival ilyen pompásan is tud mutatni, mint például a Givenchy bemutatón,

Naomi Campbell divat stílus bugyi Givenchy
Kép forrása: https://www.givenchy.com

vagy a New York-i amfAR Gálán Natalie Ludwig modellen. Egyszerűen káprázatos. Bocs Naomi, ez most ultra gáz volt tőled.

Naomi Campbell divat stílus bugyi Givenchy
Kép forrása: http://www.theafroboy.com/

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!