A divatbemutatók velejárója, hogy itt-ott kivillannak intim testrészek, amelyet manapság már teljes természetességgel, mindenféle pironkodás nélkül reagál le a modell mellett a közönség is. Kevésbé megszokott viszont, ha valaki erre nemhogy felfigyel, de meg is próbál közbelépni, veszélyeztetve ezzel a show menetét. Kivéve akkor, ha ezt a valakit Vivienne Westwoodnak hívják…

A 74 éves tervezőnő kollekcióját a Paris Fashion Week keretein belül mutatták be, ahol is az egyik modell melléről a menetszél ledobta a textilt, a meglepetést azonban mégsem ez okozta. Sokkal inkább az, hogy a nézőközönség soraiból előugrott a designer maga, és szempillantás alatt visszatakarta a fedetlen kebleket. A műveletet olyannyira gyorsan sikerült végrehajtani, hogy az a feszített menetrendet sem tudta megbolygatni.

Vivienne Westwood PFW 2016 divatshow
Forrás: http://www.mirror.co.uk/

A modell arcáról is leolvasható, hogy a saját pucérkodásán túl vélhetően a tervező által végrehajtott, gyorsbeavatkozó mutatvány volt az, ami inkább meglepte.

Vivienne Westwood PFW 2016 divatshow
Forrás: http://www.mirror.co.uk/

Az átlapolt kötött ruha – amely egyébként az oldalán gombbal rögzített tulajdonságának köszönhetően magában hordozta a villantás veszélyét – a hobó jellegével és a különböző minták párosításával tökéletesen megfelel a Vivienne Westwood által már jól megszokott vad stílusnak, a kollekció előállításában pedig, mint 25 éve mindig, most is Andreas Kronthaler tervező volt a segítségére.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!