„Olyan szép, hogy ha egy zsákot ráhúznál is gyönyörűen mutatna rajta” – aranyos kis mondat ez, csak a valóságtartalma sántít egy picit. Egy szép outfit csodákat képes művelni a viselőjével, a kevésbé csinos ruhákat fel tudja dobni egy bombázó alak, de létezik olyan szett, amely egy szupermodellen is sokkolóan ocsmányul hat?

Természetesen létezik, a legutóbbi ilyen esetről pedig egészen pontosan pénteken készültek kompromittáló fényképek a Tiffany & Co partiján New Yorkban. Doutzen Kroes ugyanis – nem lehet tudni miféle indíttatásból – úgy döntött, hogy ezt az eseményt egy Celine öltönyben megbújva tiszteli meg. Oversized szabású, tehát olyan bő, hogy a holland származású modell kétszer is belefért volna, és zöld. De nem akármilyen zöld… ez az a zöld, amelyet annak idején vidéki lakodalmakban csak azoknak férfiaknak volt szabad mellőzni, akik inkább a másik igen menő, lila színű zakót választották. Na jó, mutatjuk, íme:

Doutzen Kroes Celine öltöny Tiffany&Co

Hihetetlen, igaz? Hogy valaki, aki a csodálatos alakjának köszönhetően a Victoria’s Secret egyik angyala, miért bújik egy ilyen förtelmes göncbe? A kérdésre választ nem találunk, ellenben a kép a sápadt Shrek bőrbe bújt gyönyörű arcról a retinánkba égett.

A bulira egyébiránt férjével érkezett, és bár szürreális, de meg kell állapítsuk, jelen esetben sokkal csinosabb zakójában, mint a kedves felesége.

Doutzen Kroes Celine öltöny Tiffany&Co

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!