Eva Longoria harmadszorra is megszületett, mint feleség. Mexikóban mondta ki a boldogító igent nagy titkolózások közepette, a nyilvánosság teljes kizárásával. Természetesen ismert emberek is tiszteletüket tették az eseményen, mint például Ricky Martin, Melanie Griffith, David Beckham és felesége Victoria, aki nem csak, mint barátnő vett részt, de a menyasszonyi ruha megálmodója is ő volt.

Eva Longoria Mexikó Victoria Beckham esküvő azelsosprint
Kép forrása: Instagram

Az Usa Hola magazin kapta meg azt a lehetőséget, hogy az első, hivatalos fotót közreadják az ifjú párról. Íme:

A ruhát teljes egészében erre a linkre kattintva tekintheti meg!

A színésznő egy testhez simuló, sellő fazonú ruhában állt az oltár elé, egy sokadik esküvőre ez kellőképpen elegáns és visszafogott is. Victoria stílusa is jól érzékelhető ebben a darabban, hiszen kollekcióira is általában a letisztult, egyszerű formák a jellemzőek.

Számtalan lesifotó is készült az eseményről, amelyek az Instagramnak hála, hamar elterjedtek az interneten. Ez például éppen az első hitvesi csókok egyikét örökíti meg:

Sok boldogságot az ifjú párnak!

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!