Minttu Räikkönent gyakran kapják lencsevégre F1-es hétvégéken, amikor jóravaló feleség módjára lelkesen szurkol férjének. Teszi mindezt stílusosan, hiszen mindig lenyűgőző outfitekben mutatja meg magát, nem csak a fotósok, hanem közösségi oldalának követői számára is. 

Legutóbbi megjelenései alkalmával kiszúrtunk egy igazán szemrevaló darabot, egy aprómintás Chanel papucsot, amelyet az egykori fitnesz modell mostanában előszeretettel visel. Megértjük, hiszen ez a lábbeli már önmagában is öltöztet.

Minttu Räikkönen  Chanel papucs luxus
Kép forrása: F+1 Blog

Az alábbi képgalériát a pilótafeleség Instagram posztjaiból állítottuk össze, jól látszik, maga sem tagadja vonzalmát a luxusdarabhoz és feltehetően megtalálta az idei nyári kedvencét.

Minttu Räikkönen  Chanel papucs luxus

Most pedig lássuk, hogy mit kóstál egy ilyen papucs! A francia divatház 2018 tavaszi/nyári kollekciójának egyik gyöngyszeme 800 angol fontba kerül, amely  átszámítva durván 287 000 Forint. A fotókat elnézve a lábbbeli minden bizonnyal kényelmes, az árát tekintve pedig - bár tudjuk, hogy a Räikkönen család kasszáját nem terheli meg - valóban érdemes jól kihasználni.

Minttu Räikkönen  Chanel papucs luxus

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!