Rihanna manapság igen szerves részét képezi a divatvilágnak. Készült már a nevével fémjelzett ruha, cipő, újabban pedig napszemüveget irigyelhetünk meg tőle.


A barbadosi szépség neve úgy tűnik, a siker záloga maga, hiszen a Puma és Manolo Blahnik után most a Dior csapott le rá, bár korábban is dolgoztak már együtt. A divatház újdonsága a tervezőjéről elkeresztelt Rihanna napszemüveg kollekció, amelyből hatféle színvariációban dobnak piacra június elején. Az ezüst, rózsaszín, kék, zöld és piros színek mellett a csúcskategóriát a 24 karátos arannyal bevont darab képezi, melynek ára 1950 dollár, azaz több, mint félmillió forint.

Rihanna Dior napszemüveg
Kép forrása: http://wwd.com


Akinek megtetszik, és éppen napszemüveg vásárlás előtt áll, egy alapdarabot már 840 dollárért, azaz 237 ezer forintért is megvásárolhat a Dior üzletek valamelyikében, no persze csak akkor, ha magáénak érzi ezt a futurisztikus irányvonalat. Rihanna szerencsésnek mondható arcberendezésén persze szinte minden jól mutat…

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!