Volt már részem rengeteg öltözéket megcsodálni, akadtak köztük igen furcsa szabásúak is, melyek ha szépek voltak, ha nem, de éppen abban a furcsaságban rejlett a különlegességük.  Ami viszont a Golden Globe díjátadó egyik after partyjának képeit böngészve került a szemem elé, nos, ilyet még tényleg nem láttam…

A mindig bájosan mosolygó Michelle Monaghan egy szingapúri tervező, Prabal Gurung ruháját viselte, amely először a sáfrány színe miatt tűnt fel, aztán szembesültem a ténnyel: a ruha alsó része „perforálva” van. Magyarán mondva, teljesen olyan hatást kelt, mintha elszabták volna az alját, és „sebaj Tóbiás” módjára egy-két öltéssel körben hozzáillesztettek a maradék anyagból. Nyilvánvaló, hogy ez korántsem így történt, de az alapvetően egyszerű, pántnélküli estélyit egy kicsit szembetűnőbben és elegánsabban is izgalmassá lehetett volna varázsolni. A düsessz anyag merevsége csomagolópapír hatást keltve olyan érzést támaszt bennem, mintha egyetlen rántással tudnánk rövidíteni a ruha hosszán. Hozzáteszem, a kobaltkék bélésanyag igazán jó választás volt, de valahogy még így is kevésnek tűnik. Egy, a táskához is illő vékonyka öv sokat dobott volna a helyzeten, kiemelve a színésznő kifogástalan derekát.

michelle monaghan golden globe prabal gurung
Kép forrása: http://www.popsugar.com/
michelle monaghan golden globe prabal gurung
Kép forrása: https://www.instagram.com/prabalgurung/

Michelle különben nem most először mutatkozott a New York-ban székelő tervező ruhájában, a Golden Globe gálát megelőző bulin például az alábbi szettben jelent meg:

michelle monaghan golden globe prabal gurung
Kép forrása: https://www.instagram.com/prabalgurung/