A Párizsi Divathét utolsó napjai is tartogattak érdekességeket, jóllehet, különleges ruhákból a kifutókon szereplő modelleken túl másoknak is jutott. Selena Gomez például egy kabátnak álcázott ruhába bújt, amelynek elszabadult gombja okozott kis kellemetlenséget...

PFW Selena Gomez Ronald Van Der Kemp
Forrás: http://www.dailymail.co.uk/

A 23 éves énekesnő Ronald Van der Kemp couture ruhájában lépett utcára, melynek pimaszságát a veszélyesen magas kivágás és a mély dekoltázs együttesen adta, ugyanis mindössze három gombolásnyi területet fogtak közre. Az embernek hirtelen olyan érzése támad, mintha a Disneyből a pop világába csöppent szépség elfelejtett volna ruhafélét venni a kabát alá, amely alapértelmezésben talán pont eleget is takart volna a testén. Arra azonban valószínűleg nem számított Selena, sőt, talán észre sem vette, hogy öltözékének legalsó gombja önálló életbe kezdve kibújt a helyéről, minden egyes lépéskor ezáltal közelebbi betekintést mutatva intim szférájáról.

PFW Selena Gomez Ronald Van Der Kemp
Forrás: http://www.mirror.co.uk/ Xposure

Az énekesnő a párizsi kiruccanása alkalmával ha bugyiját nem is, de mély dekoltázsát érkezése után is közsszemlére adta, amikor egy fekete színű, hosszú ujjú Alexander Wang body-t választott rövidke farmerszoknyájához és az 1300 dolláros Givenchy csizmájához.

PFW Selena Gomez Ronald Van Der Kemp
Forrás: http://www.dailymail.co.uk/

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!