A világ egyik legnagyobbnak tartott fesztiválja a Coachella, amely a hippi stílus vörös szőnyeges eseményének számít, és ahol számos híresség megfordul. Modellek, énekesek, celebek vegyülnek el a tömegben és feszengés nélkül, hétköznapi módon érzik jól magukat úgy, mint bárki más. Lazaság mindenek felett, na de mindenáron?

Katy Perry megjelenését például a kényelem - mint a fesztiválozás egyik fontos szempontja – határozta meg, amelyet egy rózsaszín szőrmepapucs viselésében valósított meg. Megesik, hogy az ajtón kilépve véletlenül rajtunk marad az otthoni topánka, de az énekesnő esetében erről szó sincs. Ezt bizonyítja az alábbi két fotó is, amelyen jól látszik, több outfitjéhez is ezt a lábbelit választotta. Sem a felhőmintás overál, sem pedig a gitárhúrokat ábrázoló miniruha nem lesz a kedvencünk, a pink papuccsal együtt pedig mindkét öltözék egyenesen katasztrófa.

Katy Perry Coachella papucs
Kép forrása: http://hollywoodlife.com
Katy Perry Coachella papucs
Kép forrása: http://www.justjared.com

Még mielőtt valaki azt hinné, nem, ez nem a hamarosan piacra kerülő, Rihanna által tervezett Puma szőrtopán, csak valami hasonló. Nem kizárt, hogy hamarosan több, hasonló szőrmével díszített lábfej közlekedik majd szembe velünk az utcán.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!