Bár sokan sokféleképpen élik meg a szakításokat, egy biztos: a válás a belső fájdalmak mellett ugyanúgy külsérelmi nyomokat is képes okozni. A folyamat egyik állomása, amikor a szenvedő alany a „mindegy, csak takarjon” öltözködést helyezi előtérbe.

Jennifer Garner - tízévnyi házasságának lezárását követően - mostanában léphetett életének ebbe az igénytelenséget sugárzó szakaszába, amelyről nem csak az utcán, a jóindulatúnak nem mondható fotósok által kattintott képek tanúskodnak. A helyi közértbe történő látogatáshoz nem kötelező kisestélyit előhúzni, és bőven belefér, még a legnagyobbaknál is, hogy slamposan szelnek át két saroknyit egy liter tejért. A fotósok hadával tömött nyilvános megjelenések azonban megkövetelik a kifogástalan küllemet.

Hasonló, eleganciát megkövetelő los angeles-i esemény egyike volt a Marie Claire magazin gondozásában megtartott Image Makers Awards, amelyen a színésznő is tiszteletét tette, habár régi önmagának csak árnyéka volt. A Prada 2015-ös őszi kollekciójának egyik darabját viselte, amely több okból is rossz választásnak bizonyult. Az empire fazonú ruha a mell alatti összehúzásának köszönhetően a derékrész elrejtésével egy tökéletes alakot is képes elrontani, jelen esetben pedig azt sugallta, hogy Jennifernek a hasa körül van mit takargatnia.

jennifer garner prada marie claire
Kép forrása: http://fashionsizzle.com/

A ruha szabásán túl tovább súlyosbított a helyzeten az anyag tulajdonságából fakadó, látványos gyűrődés, amely teljesen lerontotta az összképet, a totális csődöt pedig a félig lelógó vállpánt jelentette, hogy az unalmas és teljesen semleges világoskék színéről már ne is beszéljek.

Persze nincs veszve semmi, az általános tapasztalat ugyanis az, hogy egy erős nő a mélyrepülés után feláll, megrázza magát, újult erővel lép a tettek mezejére, és csinosabb lesz, mint valaha… hajrá Jennifer, mi szurkolunk Neked! És keress egy másik stylistot!