Csúcsos váll, ernyő peplum… ezek a szokatlan formák jellemezték a Lily Collins által viselt Ronald van der Kemp couture ruhát a Cartier legújabb kollekcióját bemutató eseményén. A színésznő egyszerre volt klasszikus, elegáns és extravagáns.

Lily Collins  Cartier Ronald van der Kemp extravagáns luxus

Az Emily Párizsban filmsorozat főszereplője lett a luxus ékszereket és órákat forgalmazó francia divatház legújabb nagykövete, küldetését pedig rögtön az első bevetés alkalmával sikeresen teljesítette. A fekete-fehér kreáció szexis vonalát az abszolút mini szoknyarész és a mély dekoltázs szolgáltatta, ezekkel együtt is azonban igazán elegáns hatást váltott ki a színésznő megjelenése.  A hegyes váll futurisztikus formáját nagyszerűen ellensúlyozta Lily ’40-es éveket idéző hajkoronája. Az ernyő formájú peplum és az uszály extravaganciája pedig jól igazodik a Clash de Cartier kollekció merész stílusához.

Lily Collins  Cartier Ronald van der Kemp extravagáns luxus

Collins kisasszony az egyébként is csinos lábait egy Mary Jane magassarkúval hosszabbította meg, a drámai hatás ezzel együtt lett igazán tökéletes. 

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!