A sztármodell egy ideje Európában tartózkodik, számtalan eseményen vesz részt, partiról partira jár és dögösebbnél dögösebb ruhákban jelenik meg. Londonban sem vesztegeti az idejét, kedd este egy Dior által rendezett bulin tette tiszteletét, természetesen Dior öltözékben.

Bella a divatház 2018 tavaszi/nyári couture kollekciójából választott magának egy gyönyörű, fekete szettet, amelyben a végzet asszonyaként tündökölt. A különleges, mellényjellegű, hátán nyitott, csupán szalagokkal rögzített tophoz elképzelni sem lehetett volna mesésebb szoknyát, mint a földig érő tüllcsoda. A hálóval díszített kalap pedig tökéletes megkoronázása volt a kreációnak.

Bella Hadid Dior London

Bella Hadid Dior London

A fekete harisnya alól azonban valami szokatlan kandikált ki, amely nyilvánvalóan nem az outfit része, Hadid kisasszony jobb bokája ugyanis be volt fáslizva. Lám, a modellek élete sem csak játék és mese!

Bella Hadid Dior London

Az este későbbi részében aztán huszárvágással váltott elegánsról casual stílusra, amikor a fekete tophoz egy szakadt mamafarmert párosított. Hihetetlen, de a magas derekú, bő fazonú darab úgy tűnik, tényleg mindenhez illik.

Bella Hadid Dior London

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!