Van az úgy, hogy az ember lánya megálmodik valami überszexi outfitet, mindent jól eltervez, meg is valósít, a végeredmény pedig köszönőviszonyban sincs az eredeti elképzeléssel, vagy ha mégis, akkor életbe lép a kettes számú rémálom: a kényelmetlenség. Nem csak az a fajtája, ami fájdalmat okoz, hanem a legalább olyan idegesítő érzés, amikor ötpercenként kell igazítani valamit magunkon.

Kendall Jenner valami hasonlóan feszengős szombat estét köszönhetett a combközépig érő szandáljának, amikor az MTV Movie Awards partin tette tiszteletét. A megjelenése első blikkre tökéletes volt, a fekete, gótikus stílusú ruhához választott lábbeli a sötét középkort idézve nagyon dögös külsőt kölcsönzött a modellnek.

kendall jenner dsquared2 kristian aadnevik
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk/

A Kristian Aadnevik által tervezett estélyi high-low fazonja a csinos lábak jóbarátja, a siffon, a csipke és a bőr házasságából készült darabhoz így kitűnő választás volt a rendkívül hangsúlyos, DSquared2 magassarkú szandál, amelynek pántjai egy-két pózolás erejéig tartották is magukat, az este folyamán azonban inkább okoztak kellemetlen perceket viselőjének. A modellről készült fotók egyikén sem álltak kétszer ugyanúgy a pántok, de talán ez a kép árulkodik a leginkább arról, hogy a parti nem feltétlenül a felhőtlen szórakozásról szólt:

Jenner kisasszony az előkészületek alkalmával pedig meg is osztotta Instagram oldalán, hogy milyen segítséget vett igénybe a kacifántos lábbeli felvételekor.

A DSquared2 oldalán illusztrált kép alapján egyébként eredetileg így kellett volna mutatni az 1850 dollárt, mintegy 493 ezer forintot érő szandálnak:

kendall jenner dsquared2 kristian aadnevik

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!