Manapság sokat kacagunk a ’90-es évek divatján, az akkoriban menőnek számító őrült cuccok nagy része mára már csak vicc tárgyát képezik, az emlékeket pedig régi fényképek őrzik, melyeket pironkodva mutogathatunk gyermekeinknek. Persze akadnak még, akiknek lapul néhány gyöngyszem a szekrény mélyén…

Nagyszerű példa erre Fergie, akinek a napokban magára rántott bőrszerkóját elnézve kétség sem férhet ahhoz, hogy szeret nosztalgiázni. A férjének főszereplésével készült Spaceman című film premierjén jelentek meg kéz a kézben, amely eseményre az énekesnő - outfitjének kiegészítése gyanánt – a Chanel 1991 őszi kollekciójából választott egy arany derékövet.

Fergie Chanel
Kép forrása: http://www.instyle.com

Azt a derékövet, amelyet annak idején Linda Evangelista szupermodellel népszerűsítettek.

Fergie Chanel

A fekete, átlátszó blúzhoz párosított, trottyos jellegű bőrnadrág helyett jobban illett volna egy feszesebb darab, akkor talán nem keltette volna azt a látszatot, hogy a Chanel öv tartja meg a túlméretezett pantallót. A retró kiegészítőhöz azonban nagyon jó választás volt a Freddie Mercuryt idéző Moschino sapka, az egész együtt így volt igazán „Fergie(tege)s”!

Fergie Chanel
http://www.dailymail.co.uk

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!