Kim Kardashian az elmúlt évek alatt mindig kapható volt egy kis meztelenkedésre, idomainak közszemlére bocsájtásával sosem bánt szűkmarkúan. Hosszabb távon ezzel persze a saját dolgát is megnehezítette, hiszen mivel tud feltűnést kelteni egy olyan nő, akinek pucér testét mára már bárki emlékezetből lerajzolja?

A celebvilág nagy túlélőjét azért nem kell félteni, mindig van egy újabb ötlet, amelyet előhúz a kalapjából, és elégedetten veszi tudomásul, hogy időről-időre ellopja a showt. A Londonban megrendezett Vogue 100 gála is egy ilyen alkalom volt, ahol Kim egy Peter Dundas tervezte hosszúujjú Cavalli couture ruhában jelent meg. A szenzáció jelen esetben is a meztelenség témája köré íródott a következő dilemmával kiegészítve: viselőjének testét valóban csak a csipke takarja, vagy pusztán a tervező jól sikerült, optikai csalódást okozó trükkjének áldozatává váltunk?

Kim Kardashian Vogue100 Cavalli
Kép forrása: http://www.dailymail.co.uk

Emlékszünk még a Mátyás király és az eszes lány című mesére, amelyben a király furcsa kérésekkel bombázza a lányt? Nos, Kim kiválóan megoldotta volna az „öltözz is fel, meg nem is” kitételt...

Kim Kardashian Vogue100 Cavalli
Kép forrása: http://hollywoodlife.com

A nude testtüllön kígyók és virágok mintája váltakozik, derekát pedig egy olajzöld övvel díszítette, amely tovább élesíti homokóra alakját. A szoknyarész átlátszósága egyértelmű bizonyítéka annak, hogy Kim biztos lábakon áll, de ezt ennyire kihangsúlyozni nem túl célszerű. Az elképzelés nem rossz, de a gigapopóval megáldott sztárnak talán mégsem ez volt élete ruhája, a kívánt hatást azonban elérte, hiszen most is mindenki őt figyelte.

Egy igazi outfit-hekus lecsap a részletekre, a beszámolók pedig az Outfitcontrol blogon landolnak! Lájkold az Outfitcontrol Facebook-oldalát, így biztosan nem maradsz le a legjobb húzásokról és a legnagyobb mellényúlásokról!